100 g smör rumsvarmt
2 dl socker
3 ägg
3 1/2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
3-4 dl rödavinbär
1/2 dl socker (råsocker)
1. Sätt ugnen på 175 grader.
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör smör och socker vitt och poröst.
3. Tillsätt ett ägg i taget.
4. Blanda mjöl och bakpulver.
5. Rör ner det i smeten.
6. Smöra och bröa en långpanna 30 x 40 cm.
7. Bred ut smeten i en långpannan.
8. Häll över bären och tryck dom lätt i smeten.
9. Strö råsockret över smeten.
10. Grädda i ca 25 minuter.
Tack för ett finfint recept. Supergott!
SvaraRaderajätttttegottt mums speciellt med en klick vaniljglass TACK!
SvaraRaderaTack för recept! Mums!
SvaraRaderaSer super gott ut..
SvaraRaderatack för ett jättegott recept
SvaraRadera